Edit: Kiitos kaikille blogissani vierailleille ja arvontaan osallistuneille. Blogini lähtee toiselle vuodelleen tänään vähän kuin talviaikaan siirtymisen kunniaksi :)

Arvonta on nyt suoritettu ja onnettarena toimi poikani 11 v. ja korista nousi voittajan nimi, joka on:

FUNCHAL

Extrana oli vielä jotain kivaa 10.000 kävijälle ja sehän rikkoutui nopeammin kuin uskoinkaan! Onneksi kirjasin tuon kävijän jo tuolloin ja hän oli:

MARITA

Onnea voittajille - olen teihin yhteydessä :)

Blogini 1-vuotispäivä on 24.10.2009 - tuolloin löysin tänne korttibloggaajien ihmeelliseen maailmaan ja innoistuin tekemään kortteja oikein tosissaan. Inspiraatio on ajoittain kateissa, mutta sitten taas löytyy intoa tehdä uutta. Lisäksi vierailijoita on käynyt blogissani jo lähes 10.000! Tosin kävijöitä olisi ollut jo yli, mutta kun joskus söhläsin tuon laskurin kanssa ja sain sen nollattua, niin mennään nyt tämän laskurin luvun mukaan.

Tavoitteena on, että tuo 10.000 tulisi täyteen ja katsotaan kuinka lähelle vuosipäivää se osuu :)

Vuosipäivänä 24.10.2009 arvon kaikkien blogissani vierailleiden ja viestin jättäneiden kesken jotain mukavaa askarteluun liittyvää - osallistuthan siis arvontaan :)

Edit: laitetaas peliin vielä extra, kun tuo 10.000 näyttää lähestyvän huimaa vauhtia ennen vuosipäivää. Nostellaas tätä välillä aina esiin, ettei unohdu - mukaan vaan kaikki blogissa kävijät! Ja kymppi meni kevyesti rikki, joten saas nähdä meniskö 11.000 vuosipäivään mennessä :)

VIELÄ EHTII MUKAAN ARVONTAAN! Arvonta suoritetaan 25.10.2009 ja voittajat julkistetaan blogissani sekä otan yhteyttä voittajiin sähköisesti.